location

ADRESĂ

Romania -Brasov – str Zizinului 106A,
Complex Duplex 3 – Incinta G3

phone-call

NUMĂR DE TELEFON

(+40) 726 285 527

email

EMAIL

glasstuning@yahoo.com

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Puteţi face o comandă prin adăugarea produselor în coş. După comandă, veţi primi o factură proformă în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comandă va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se întamplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care sunteti sunat de un operator si confirmați telefonic comanda.

Plata comenzii se poate face ramburs la curier, prin ordin de plată sau cu cardul .

Dacă nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate de la noi, le puteţi returna şi vă vom înapoia contravaloarea comenzii. Conform legislatiei în vigoare consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienţii cadouri-pentru-barbati.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Cadouri-pentru-barbati.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la primirea returului, prin virament bancar.
Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu după ce ne-ați notificat în scris pe mail. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Produsele peronalizate cu mesaj pictat sau gravat si cele alimentare nu intra in categoria produselor care se pot returna! Produsele vor fi returnate la urmatoarea adresa: str. Zizinului 106A, complex Duplex3, Incinta G3, Brasov.

Produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de o garantie de 1-2 ani, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Pentru reparatii, clientul trebuie sa ne trimita produsul prin curier rapid, suportand taxele de trasport tur-retur. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi innapoiat clientului.

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de transport. Cadouri-pentru-barbati.ro.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să ne înştiinţaţi imediat.

CONTACTAȚI-NE PENTRU ORICE ÎNTREBARE