Site-ul www.cadouri-pentru-barbati.ro este în proprietatea şi administrarea companiei SC GLASS TUNING SRL. Dacă accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos. Magazinul online www.cadouri-pentru-barbati.ro este operat de SC Glass Tuning SRL, CUI RO27395271, cu sediul în Brasov, str Zizinului 106A, numărul J08/1011/2010. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

1. Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator. În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă blocă accesul la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care vă vor fi trimise din momentul în care decideti să vă înregistraţi ca utilizator.

2. Securitatea datelor personale
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor şi de a vă ţine la curent cu eventualele promoţii, noutăţi etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

3. Cum se face o comandă
Puteţi face o comandă prin adaugarea produselor în coş. După comandă, veţi primi o
comanda
proformă în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comandă va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă această nu se întamplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care sunteti sunat de un operartor si confirmati telefonic comanda.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parţială în avans.

4. Avem dreptul de a refuza orice comandă
La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic.
Vom putea refuza o comandă dacă:

    1. nu avem pe stoc produsul comandat
    2. plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plaţii cu cardul sau transfer bancar
    3. sunteti suspect de frauda
    4. a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului
    5. nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vârsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc…)

5. Facturare – Plata

5.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.cadouri-pentru-barbati.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de GLASS TUNING SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii.

5.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

5.5. Datele cardului de plata ale clientului/ utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile GLASS TUNING S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre de GLASS TUNING SRL. sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/ utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

5.6. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

5.7. Pentru motive de securitate a tranzactiilor clientul/ utilizatorul/ cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

6. Condiţii de returnare
Dacă nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate de la noi, le puteţi returna şi vă vom înapoia contravaloarea comenzii. Legislaţia românească prevede:
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienţii
cadouri-pentru-barbati.ro
pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cadouri-pentru-barbati.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la primirea returului, prin virament bancar.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPĂ CE NE-AŢI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe mail. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Produsele peronalizate cu mesaj pictat sau gravat si cele alimentare nu intra in categoria produselor care se pot returna! Produsele vor fi returnate la urmatoarea adresa: str. Zizinului 106A, complex Duplex3, Incinta G3, Brasov.

7. Garantia produselor
Produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de o garantie de 1-2 ani, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Pentru reparatii, clientul trebuie sa ne trimita produsul prin curier rapid, suportand taxele de trasport tur-retur. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi innapoiat clientului.

8 Declinarea de responsabilităţi
Orice informaţie, date, text, fotografie, grafică etc de pe acest site este responsabilitatea acelei persoane/entităţi de la care provine. În aceste condiţii nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuţi responsabili pentru conţinutul site-ului, incluzând informaţii incomplete sau greşite. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)  în funcţie de oferta furnizorilor cu care lucrăm. Dvs. aveţi posibilitatea, prin intermediul
cadouri-pentru-barbati
.ro, să solicitaţi corectarea greşelilor apărute pe acest site, dacă este cazul. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

9. Copyright
Intregul conţinut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea
GLASS TUNING
SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei GLASS TUNING SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

10. Promoţii şi concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă intocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.
Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem intrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

11. Produsele comercializate
Cadouri-pentru-barbati
.ro este un magazin online de cadouri. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clienţii vor cumpăra produsele comercializate de noi doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate.GLASS TUNING SRL nu este responsabilă de erorile de măsurare, indicare, afişare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. Bateriile incluse la produse (din cele care au) sunt doar de testare, acestea nu vor functiona pe o perioada mai indelungata. Imaginile prezentate sunt informative. 

12. Greşeli de tipărire
Cadouri-pentru-barbati
.ro şi furnizorii săi nu îşi asuma responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveste preţuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

13. Taxe suplimentare
Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de transport.
C
adouri-pentru-barbati.ro.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să ne înştiinţaţi imediat.

14. Dispute şi Conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaţilor competente. Orice conflict aparut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

15. Acceptaţi şi întelegeţi în mod expres că:
Nu oferim în niciun fel garanţie că serviciul va fi potrivit cerinţelor dvs. sau că serviciul va fi sigur şi fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înştiinţare prealabilă. Sunteţi direct răspunzători de orice activitate şi/sau conţinut pe care îl afisaţi în magazin. Forţa majora exonereaza partea care o invocă în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi ţinuţi responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă şi/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosrii serviciului nostru.